Kurser

Den perfekte kombination af teori og praksis – LækagesporingskursusGrundkursus 17-18 september 2014 (8)

Vi udbyder kurser i brugen af de produkter der indgår i vores sortiment, samt lækagesporing som hverv. På den måde sikrer vi, at I får mest muligt ud af jeres proaktive lækagesporing ude i forsyningen. Samtidig giver det os en mulighed for at indgå i dialog med kursisten om hvilke udfordringer I møder i de respektive forsyninger og hvordan disse udfordringer håndteres bedst.

Til formålet har vi anlagt et testcenter på vores grund i Taastrup. Her undervises kursisten i teorien bag metoderne der anvendes til lækagesporing, hvorpå man instrueres og trænes på testcenteret. Kombinationen af teori og praksis sikrer en forståelse for faget, og giver kursisten en viden han eller hun kan tage med sig og bruge i det daglige liv.
Dertil er der under kurset rig mulighed for erfaringsudveksling og vidensdeling kursisterne og kursuslederne imellem.

Størrelsen på kurser afholdt af Leif Koch A/S, varierer mellem 5-10 kursister. Den beskedne størrels er for at sikrer den enkelte deltagers udbytte af kurset, da det i vores erfaring giver en tættere dialog mellem kursist og kursusleder.

Klik ind herunder og lær mere om vores forskellige kursuskoncepter:

 

For flere informationer om kommende kurser, klik på Kursuskataloget forneden, eller kontakt os via oplysningerne her på siden.